Indien u heeft gekozen voor de betaalmethode Afterpay, wordt de facturatie omtrent uw bestelling door Watch2Day overgedragen en geheel beheerd door AfterPay. Binnen 8 á 10 dagen na het plaatsen van de bestelling dient u de factuur via e-mail te ontvangen, tezamen met de betaalinstructies. Deze e-mail krijgt u rechtstreeks van AfterPay. Doordat Watch2Day niet met eigen voorraad werkt en de levertijd in sommige gevallen langer dan 10 dagen is, kan het voorkomen dat u de factuur ontvangt voordat uw bestelling is geleverd. Doorgaans heeft u na het ontvangen van de factuur echter 14 dagen de tijd om te factuur te voldoen en wordt uw bestelling geleverd alvorens de uiterste betaaltermijn verstrijkt. Mocht uw bestelling onverhoopt zijn vertraagd en niet geleverd kunnen worden voor het verstrijken van de uiterste betaaltermijn, verzoeken wij u contact op te nemen met onze klantenservice. Zij kunnen in een dergelijk geval namens u contact opnemen met AfterPay.


Houdt u er alstublieft rekening mee, dat achteraf betalen middels AfterPay betekent dat u betaalt na ontvangst van uw bestelde product. Mocht u binnen de wettelijke zichttermijn van 14 dagen besluiten af te zien van uw aankoop, heeft dit geen invloed op de uiterste betaaltermijn en dient ook bij retourneren de factuur te worden voldaan. Indien door het retourneren een tegoed ontstaat, zal het aankoopbedrag achteraf via AfterPay terug worden gestort op de rekening waarmee u de bestelling heeft geplaatst.


In geval van een defect bij ontvangst, verzoeken wij u zo spoedig mogelijk contact op te nemen met onze klantenservice en hen te informeren dat u heeft gekozen voor de betaalmethode AfterPay. Mocht de situatie dit toelaten, kunnen zij namens u contact opnemen met AfterPay. Echter, ook indien u wordt verzocht uw defect op te sturen voor vervanging of ter reparatie , heeft dit geen invloed op de betaaltermijn van AfterPay en blijft de uiterste betaaldatum van kracht. Uitsluitend wanneer na retourontvangst bij ons reparatiecentrum het mogelijk is over te gaan tot restitutie, zal het aankoopbedrag achteraf via AfterPay terug worden gestort op de rekening waarmee u de bestelling heeft geplaatst.