(i) Creditcard (Mastercard en Visa)

 

U kunt uw bestelling met een creditcard afrekenen. Kies dan in het bestelscherm de creditcard van uw keuze. Nadat u op "Bestellen" heeft geklikt, wordt u naar een beveiligde betaalpagina geleid van onze Payment Service Provider Buckaroo. Hier kunt u vervolgens uw creditcardgegevens invullen. De betaling wordt vervolgens online geautoriseerd, waardoor u kort daarna weet of de betaling geaccepteerd is. Watch2Day beschikt zelf nooit direct over uw creditcardgegevens. Voor creditcardbetalingen wordt geen toeslag in rekening gebracht. 

 

(ii) iDEAL

iDEAL is samengesteld door banken en is eveneens een zeer veilig betaalsysteem. U betaalt namelijk in uw eigen internet betaalomgeving. De banken die op dit moment iDEAL aanbieden zijn ABN AMRO, ASN Bank, ING, Friesland Bank, Rabobank, SNS bank, SNS Regiobank, Triodos Bank en Van Lanschot.

Betalen via iDEAL werkt als volgt:

1. U kiest bij het bestellen op Watch2Day voor iDEAL als betaalmethode.

2. U kiest de bank waarbij u een betaalrekening heeft.

3. U bevestigt de betaling via de beveiligingsmethode van internet bankieren.

4. De betaling wordt direct verwerkt.

 

(iii) PayPal

Bij Paypal kunt u een persoonlijk online account openen die u eenvoudig kunt koppelen aan uw bankrekening of creditcard. Vervolgens kunt u snel en veilig betalen via het beveiligde Paypal platform. Indien u ervoor kiest om met Paypal te betalen, zal Watch2Day transactiekosten in rekening brengen. Het aankoopbedrag wordt in geval van betaling met Paypal met 3% verhoogd.

 

(iv) Bancontact/Mr.Cash

Voor Belgische kopers is het mogelijk om via Bancontact/Mr.Cash te betalen. Bancontact/Mr. Cash is een initiatief van de gezamenlijke Belgische banken en staat voor een snelle, vlotte betaling zonder fouten. Bancontact/Mr.Cash is beschikbaar voor mensen met een rekening bij o.a. de KBC, Dexia of ING bank. Dankzij de pincode is de transactie snel en veilig afgerond.


(v) AfterPay

Met AfterPay kunt u als Nederlandse koper veilig en gemakkelijk met de bekende acceptgiro betalen na ontvangst van het bestelde product. AfterPay voert voor Watch2Day.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om uw product(en) te betalen. AfterPay is beschikbaar tot een orderbedrag van €400 (met een minimum orderbedrag van €5).  Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.